Organisatie

Fagro, Professionals in Finance & Control

Fagro is een interim- en adviesbureau voor het functiegebied finance & control. Naast kennis op het gebied van finance & control, heeft Fagro de business units Sustainability en Data & Digital Solutions. Vanuit de gedachte “Improving your performance” creëren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Praktisch, pragmatisch en resultaatgericht. Onze inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering, vanaf hbo-niveau. Met ruim 230 interim finance professionals in vaste dienst is Fagro toonaangevend in Zuid- en Oost Nederland met vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Arnhem en Rotterdam. www.fagro.nl

Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. De missie van de bank is ‘Growing a better world together’: het verduurzamen van de manier waarop we leven en werken. Daarbij richten we ons op drie grote wereldwijde transities: de voedseltransitie, klimaat & de energietransitie en de transitie naar een meer inclusieve samenleving. In Limburg bedient de bank ca. 595.000 particuliere en 55.000 zakelijke klanten van uit 8 vestigingen. In totaal heeft de Rabobank ca. 160.000 leden in Limburg die vertegenwoordigd worden in 4 ledenraden. 

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland. De School of Business and Economics van de UM biedt verschillende opleidingen aan voor financiële professionals waaronder opleidingen tot registercontroller (www.emfc.nl en www.iemfc.eu), de CIMA opleiding en de opleiding tot registeraccountant (www.mura-maastricht.nl). Voorts is er een uitgebreid aanbod van activiteiten in het kader van permanente educatie voor accountants en controllers.

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool is een Euregionale kennispoort voor hoger beroepsonderwijs met voltijd, deeltijd, duaal en contractonderwijs. Met circa vijftig bachelor- en master opleidingen, zestien lectoraten en kenniskringen ondergebracht in tien faculteiten, 14.500 studenten en 1.700 medewerkers in Heerlen, Maastricht en Sittard behoort Zuyd Hogeschool tot de grote hogescholen van Nederland. Zuyd Hogeschool is een belangrijke partner voor Euregionale bedrijven en instellingen als het gaat om bedrijfsopleidingen, toegepast onderzoek, stages en (afstudeer)projecten.

Contact

Heeft u niet alle informatie die u zoekt op deze site kunnen vinden, of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met de organisatie via infomb@dagvandelimburgsefinancial.nl, we antwoorden zo snel als mogelijk.