Programma Dag van de Limburgse Financial

Overzicht programma 2023

Op dinsdag 10 oktober starten we vanaf  12:00 uur met een ontvangst met quick lunch en eindigen we de dag rond 18:00 uur met een heerlijk dinerbuffet. Gedurende de dag zijn er twee plenaire sessies en twee rondes masterclasses (keuze uit acht verschillende organisaties). Uiteraard is er weer meer dan voldoende gelegenheid om te netwerken en het gesprek met collega financials aan te gaan! 

Plenair

Plenair verwelkomen wij Roger Dassen (CFO ASML) en Samefko Ludidi, PH.D. (vitaliteitsexpert en voedingswetenschapper). Beiden zullen u vanuit hun eigen kennis & expertise meenemen in het thema Energie(k). Roger Dassen neemt ons mee in de wereld van ASML en hun visie op energietransities. Samefko Ludidi neemt de deelnemers mee in de wijze waarop zij hun algemene gezondheid & welzijn kunnen verbeteren voor een energieker leven.

Roger Dassen

Vanuit zijn functie als CFO van ASML neemt Roger Dassen je mee in de wereld van ASML. Hij vertelt over de groei(pijnen) van AMSL en wat voor invloed dit heeft op het ecosysteem waar het bedrijf zich in begeeft en hoe AMSL aankijkt tegen de energietransities, want hoe duurzaam zijn die chips en de chipmachines eigenlijk?

Anderzijds geeft hij een kijkje in hoe hij deze job doet en beleeft, waar krijgt hij energie van en hoe blijft hij energiek?

Dr. Ludidi

Vitaliteit als skill

Vitaliteit wordt vaak gezien als ‘vitaal en energiek zijn’. Maar dan rijst de vraag: wat is dat precies, een staat van zijn?

Wat nu als vitaliteit, net als gitaarspelen, een skill is die elke dag aandacht vereist om er beter in te worden? Betekent dat dat je er slecht in kunt zijn? Ja. Kun je er meetbaar beter in worden? Jazeker!

In de plenaire sessie neemt Dr. Samefko Ludidi deelnemers mee in dit verhaal, vanuit zijn achtergrond als voedingswetenschapper en vitaliteitsexpert.

Masterclasses

Deze dag presenteren acht Limburgse organisaties een masterclass. Dit jaar zijn dit: Yookr, Risse Groep, Oostwegel Collection, USG, AnQore, Maan Coaching & Advies, Innerbuddies en Vissers Energy group. Deelnemers nemen deel aan twee sessies naar keuze. Klik voor een omschrijving van de masterclasses hier.

Programmatijden  

  • 12.00 uur Ontvangst met quick lunch
  • 12.45 – 13.10 uur Welkomstwoord
  • 13.20 – 14.20 uur  Ronde 1 masterclasses 
  • 14.30 – 15.00 uur Netwerkgelegenheid
  • 15.00 – 15.50 uur Plenaire sessie: Roger Dassen
  • 15.50 – 16.50 uur Ronde 2 masterclasses
  • 16.50 – 17.00 uur Netwerkgelegenheid
  • 17.10- 18.00 Plenaire sessie: Dr. Ludidi
  • 18.00 uur Dinerbuffet & borrel
 

Klik hier om direct in te schrijven!

Dagvoorzitter

Mark Huis in 't Veld

Mark heeft vijftien jaar als opleider en coach gewerkt, in meer dan twintig landen over de hele wereld. En dat heeft hem héél veel gebracht, waaronder de vaardigheid om van perspectief te kunnen wisselen en verschillen zonder waardeoordeel te benaderen. Vaardigheden die als dagvoorzitter ontzettend handig zijn. Mark: “Ik communiceer graag duidelijk, efficiënt en positief en zo sta ik ook op het podium. Met een vleugje entertainment daar waar mogelijk, altijd zoekend naar interactie en met een sterk aanpassingsvermogen als de situatie daarom vraagt.”

Wilt u een mail ontvangen zodra er updates zijn voor de Dag van de Limburgse Financial? Schrijf je dan in voor onze mailings.