Over de Dag van de Limburgse Financial

Fagro, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool presenteren op 10 oktober 2023 het jaarcongres ‘Dag van de Limburgse Financial’. Dit jaar zal de elfde editie van dit congres plaatsvinden.

De Dag van de Limburgse Financial is uniek in de provincie en richt zich op hoger opgeleide financials uit Limburg. Middels het organiseren van dit jaarlijks terugkerend congres, wil de organisatie een bijdrage leveren aan het behouden en aantrekken van finance professionals in de provincie Limburg.

Stichting

De vier organiserende partijen (Fagro, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool) hebben in het kader van dit jaarlijks terugkerende congres de Stichting Limburgse Financials opgericht. Deze stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan het behouden en aantrekken van financieel professionals voor de provincie Limburg. De stichting heeft geen winstoogmerk. Voor meer informatie over de vier organiserende partijen gaat u naar de pagina Organisatie.

Deelname

Aan deelname aan het congres zijn kosten verbonden. Deze bedragen €295,- excl. BTW en incl. catering. Organisator Stichting Limburgse Financials heeft geen winstoogmerk. Deelnemers ontvangen 5PE punten voor deelname.

Contact

Heeft u niet alle informatie die u zoekt op deze site kunnen vinden, of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met de organisatie via infomb@dagvandelimburgsefinancial.nl.

Facturatie

Na inschrijving ontvangt u op het ingevulde e-mailadres een factuur. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen via ons e-mailadres infomb@dagvandelimburgsefinancial.nl.

Locatie

Het congres vindt plaats in de prachtige accommodatie van TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. De Oranjerie heeft de beschikking over een ruime parkeergelegenheid en is daarnaast vlakbij het Centraal Station gelegen.

Adres

TheaterHotel De Oranjerie
Kloosterwandplein 12-16
Postbus 200
6040 AE Roermond

Let op! Om te voorkomen dat u zich vastrijdt in het voetgangersgebied adviseren wij u bij GPS gebruik het volgende adres te gebruiken: “Achter de Oranjerie”.

Parkeren

U kunt gebruik maken van de parkeergarage achter TheaterHotel De Oranjerie. Let op: na afloop heeft u twee uitrijkaartjes nodig om de parkeergarage zonder betaling te kunnen verlaten: het kaartje dat u bij het inrijden van de garage ontvangt en een tweede uitrijkaart die u bij de ontvangst & registratie zult ontvangen.

Openbaar Vervoer

TheaterHotel De Oranjerie is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en gelegen vlakbij het Centraal Station Roermond. Dit betreft een wandeling van zo’n 6 minuten.

Nieuws

Alle updates en het laatste nieuws over de Dag van de Limburgse Financial kunt u hier terugvinden.

Automatisch op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u dan via onderstaande knop aan voor updates via de mail.